Thaimassage guiden thaimassage södermalm

thaimassage guiden thaimassage södermalm

10x10 Thaimassage. Artillerigatan 87 Stockholm Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): kreditkort Dusch, 2 Queens. Sedelvägen 9. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Här hittar du alla. Vill man ha riktig thaimassage så rekommenderar jag denna salong. Jennie är jätte trevlig och duktig massör med hårda nypor. Vill man ha.

Thaimassage guiden thaimassage södermalm - billig

Även om hon som äger skythai esckort stockholm inte verkar massera i onödan så försök att kräva henne. Mer info om Pofay Thaimassage Läs mer. Jag ringde och bokade tid och fick komma samma dag. Han föreslår att vi skall ta var sin thaimassage till att börja med och sen ta några bärs. Sen kallar du andra druckna? Kommentera Avbryt svar Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Kom dit och blev frågad om jag ville ha thaimassage eller olje, sa olje för jag aldrig riktigt testat riktig "thaimassage". thaimassage guiden thaimassage södermalm

Thaimassage guiden thaimassage södermalm - stockholms

BlueStar ger nog ganska bra tips om vad man just ska titta efter men jag har inte besökt så många i innerstaden. Efter massagen kanske en dusch och en fika. Troligen trodde hon att jag kom men så var inte fallet!

0 thoughts on “Thaimassage guiden thaimassage södermalm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *