Siam massage thai massage happy ending

siam massage thai massage happy ending

Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur jorden nu för Ja för vi alla vet ju att alla Thaimassager har happy endings. Efter att först ha gått bet lyckades jag få happy ending på en salong i utkanten av centrum. Thaitjejen som öppnade - hon var runt 30 skulle jag. Sju av tio thaimassage -salonger erbjöd sexuella tjänster när ett fall har frågan varit mer rak, till exempel om de vill ha en ” happy ending ”.

Siam massage thai massage happy ending - escort

Visa ämnen Visa inlägg. Visa ämnen Visa inlägg. För ett par hundralappar extra tar man sig över bron och besöker en salong i Danmark. Jag tror att de flesta tidningsläsare i Sverige inte upprörs speciellt av liknande "scoop".

Videos

Happy ending massage in Pattaya - why I visit Bra thaimassage -ställen med happy ending i Köpenhamn är Surin, Siri . Relax · Royal Thai · Siam Royal · Tamarind · Thai Massage Valby. Det mötte Uppsalapolisen när de slog till mot en thaimassagesalong. För att avslöja brotten lät man civilklädda kolleger gå dit och beställa. Efter att först ha gått bet lyckades jag få happy ending på en salong i utkanten av centrum. Thaitjejen som öppnade - hon var runt 30 skulle jag.

Siam massage thai massage happy ending -

Men det är ju absolut inte sex, bara för att man under den formen av massage masserar kukar resp fittor. Anonym 25 augusti Har aldrig varit på "vanlig" massage, men kan tänka mig att det är jävligt dyrt och strikt professionellt. Anonym 22 januari

0 thoughts on “Siam massage thai massage happy ending

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *